martes, 17 de marzo de 2020

ACTIVITATS DIMARTS 17 DE MARÇ

Aqui teniu l,activitat que vaig mostrar-vos a classe.

 https://es.liveworksheets.com/id/sj46546gq

https://es.liveworksheets.com/worksheets/en/English_as_a_Second_Language_(ESL)/School_subjects/My_school_timetable_rr160ci

( Aquest darrer link és de listening, i de posar l,assignatura que sentiu a la hora corresponent. Si NO vos va bé cap dia avui- demà- dijous) feis oracions a un document de drive amb el que surt a la imatge i m,ho envia a: maesteva@ceipmestreguillemgalmes.cat


 Recordau, TOTS heu d,enviar-la clicant: TERMINADO quan acabeu i després enviar mis respuestas a mi profesor. Vos ho vaig explicar a clase, però ara ho tornaré a posar:
Això és un exemple amb les meves dades: heu de posar el vostre nom, curs, assignatura i després EL MEU CORREU.


Si no vos va bé a la primera, ho seguiu provant al llarg del dia, ja que si molta gent de tot arreu fa servir aquesta web, es bloquetja, Però teniu tot avui, tot demà i dijous abans de les 12 hores. ( que seria quan tornariem a tenir anglès.)

ALTRES ACTIVITATS PER REPASSAR. Aquestes no s,han d,entregar, però SI S,HAN DE FER.

https://www.eslgamesplus.com/days-of-the-week-esl-vocabulary-game/

https://es.liveworksheets.com/worksheets/en/English_as_a_Second_Language_(ESL)/School_subjects/School_subjects_fz91fm     ( aquesta si posau terminado - comprobar mis respuestas, veureu on vos heu equivocat, que és MOLT IMPORTANT)

I DESPRÉS, TENIU ELS ALTRES JOCS QUE VOS HE ANAT PENJANT AL LLARG DEL CURS.

1 comentario: